Ormood випустив новий альбом

Нещодавно львівський композитор завершив цикл композицій під назвою "Life Cycles", який стартував ще минулого року. 

Володимир Орм, автором проєкту Ormood, детальніше розповів про цю роботу. 

— Як ви записували цей альбом? 

— Цей альбом записувався, зводився і мастерився мною в домашніх умовах. Лише початкова гітарна партія для композиції "A Moment Ago" була записана у мого друга на студії [014] production. Так то все робилось дома протягом року. Оскільки реліз — це протяжний цикл з повноцінних пісень, які створювались поступово одна за одною, то й альбом писався поступово. Кожна композиція дороблялась повністю, релізилась, і потім починалась робота над наступною.

На цьому альбомі 99% усіх фонових/ембієнтних звуків були створені за допомогою гітари. Тобто всі звуки не просто підібрані, а продумані та спеціально згенеровані під кожну ситуацію.

— Яка концепція альбому? 

— Концепція альбому формувалась протягом його створення. У певний момент мені самому було цікаво, чим це все закінчиться. Цей альбом є результатом мого життєвого досвіду, але і сам став досвідом для мене. У кінцевому результаті, концепція сформувалась така:
"Life Cycles" — це незліченні цикли переживання одних і тих самих одкровень у різний час і на різних рівнях людини. Інколи один із таких циклів виводить особу на цикл вище, а інколи — на цикл нижче. Але в будь-якому випадку він має логічний початок і абстрактний кінець. Цей альбом про те, що відбувається у свідомості людини, які труднощі виникають при її становленні, і як ці труднощі подолати."

— Хто робив обкладинку? 

— Обкладинку робив я сам. У цьому циклі для кожної пісні існує окрема обкладинка, яка відображає суть пісні та доповнює загальну картину альбому. Врешті обкладинка сформувалась з багатьох шарів і втілює усю суть назви альбому. Усі ці кола крутяться навколо чогось більшого, більш глибинного, духовного. Чим більше кіл, тим важче розгледіти саму суть, тим важче шукати у собі.

- Які подальші плани на цей рік?

— Найближчим часом почну малювати кліп на одну з пісень з альбому. Також, вже формується ідея для наступного релізу.

Нагадаємо, нещодавно також відбулася презентація альбому з живим виступом онлайн. 

 

Ormood — проєкт львівського музиканта Володимира Орма. Творчий доробок налічує альбом "Life Cycles".

Ormood у мережі:

https://ormood.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/channel/UCPdSYT1fAe1RT8ELaL3ua7g
https://www.facebook.com/ORMOOD
https://www.instagram.com/ormood.music/