Refinders випустили другий альбом

Київський гурт представляє другий повноформатний альбом "Day#1".

Детальніше про альбом розповів фронтмен гурту Влад Вєлєєв.

— Як довго ви писали альбом? 

— Матеріал для альбому накопичувався кілька років, а безпосередньо продакшн з Антоном Карським (ред. працював з Melovin і KADNAY) тривав 3 місяці. Там є пісні, які просто не потрапили в перший альбом через якість продакшну і могли просто зникнути, якби я не почав ритись у старих теках. З часів першого альбому моє сприйняття власного звуку дуже змінилось, прийшло розуміння кращого сенсу слова "комерційний саунд" і бажання трохи до нього наблизитись, не йдучи на великі компроміси з творчим задумом.

— Про що цей реліз?

— Про любов і людські слабкості, про свободу і здатність боротись за неї. Наприклад, на трек "Your secrets" мене надихнули спогади про досить "угарний" клубний період мого життя, у пісні йдеться про те, як демони заманюють дівчину у темне лігво своєї печери. Треки "Dreaming" та "Sad Baby" — це про сьогодення і наповнені моїми почуттями до майбутньої дружини Лади, почуттями любові, довіри та вдячності.

— Хто робив обкладинку для альбому?

— Обкладинку зробив Павло Бухлак, з яким навчались на одному курсі Film Making в КАМА. Це був дуже цікавий досвід. Режисером, звичайно, за такий короткий термін я не став, але глибше зрозумів всі етапі відеопродакшну і познайомився з чудовими людьми!

— Чи плануєте випускати кліпи на підтримку лонгплею? 

— Кліп на трек "Rolling", що вийде на днях, це анімована історія про альтернативний світ, де пригнічені люди шукають свій шлях до свободи та дізнаються, що все навколо виявляється не тим, чим завжди здавалось! Талановитий 3D дизайнер Олександр Богира більш як два роки тому надихнувся цією історію й ось маємо! Наступний кліп має вийти десь за місяць і буде присвячений проблемі газлайтингу в сучасному світі. Ми вже торкались питання інформаційної залежності в людей, і наступна робота має бути логічним продовженням.

 

Альбом доступний на різноманітних стримінгових сервісах.  А останній кліп Refinders на трек "Like Many Times Before" можна подивитися тут.

Електронний проєкт Refinders вперше заявив про себе влітку 2018 року з виходом дебютного альбому "Skin Effect". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Гурт заснував фронтмен гурту Влад Вєлєєв, у минулому діджей — резидент клубу Boom Boom Room. Сьогодні у Refinders, окрім Влада, грають ударник Костя Нікітін і гітарист Дмитро Чернов.

Refinders у соцмережах:

https://www.facebook.com/refindersband.official/
https://www.instagram.com/vlad_refinders/
https://soundcloud.com/veleev