Гурт Refinders випустив новий кліп

Київський синтпоп гурт представляє свій перший кліп на пісню "Like Many Times Before" із дебютного повноформатного альбому "Skin Effect".

"Вам може здатися, що це історія про якесь міфічне майбутнє, але більшість технологій в кадрі існують вже сьогодні. Ми в цьому і з цим живемо. У нас є час, простір, а тепер ще й Інтернет. Окрема філософська категорія, в якій образ Мадонни існує поруч з розпродажем airpods", - каже режисерка кліпу Олена Стулій.

У її відео для Refinders сучасна людина з гордістю носить на голові не корону, а маску доповненої реальності. Жінка в лику святої тримає на руках робота, дитина захоплена десятками iPad-екранів на підлозі, а юний інженер добровільно перетворює себе на кіборга — сучасного лицаря в Діджитал-обладунках.

"Чи варто нам боятися сингулярності або це неминучий і необхідний крок нашого розвитку. Можливо, технології дозволять розкрити нам свою природу з іншої, незатьмареної помилками еволюції й історії, сторони. І чи є взагалі у наших тілах щось, що визначає нас як людей, з чим ми не захочемо розлучитися", - зауважує фронтмен Refinders Влад Велєєв.

Нагадаємо, дебютне відео музиканти зняли на один з найбільш динамічних синглів альбому - "All Night Long", де показана історія мутації людини в рептилію.

Електронний проєкт Refinders вперше заявив про себе влітку 2018 року з виходом дебютного альбому "Skin Effect". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Refinders у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/refindersband.official/
VK: https://vk.com/refinders
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCV3GhugMfP--Ugn0_sSFbtA