mandarinaduck випустили новий сингл

Запорізький інді гурт нещодавно презентував нову пісню під назвою "Day By Day", що увійде до першого повноформатного альбому гурту. 

"Day By Day" - пісня з нашого майбутнього альбому "Long Life", який ми завершуємо зараз. Це була досить тривала подорож, і ми б хотіли бачити його максимально суцільним, простим та чесним лонгплеєм з великою кількістю гітарних просторів, без (надто) виразних експериментів та стрімких кросжанрових поворотів. Таким, щоб його можна було слухати не відокремлюючи від життя, слухати багато разів", — розповів у коментарі нашому виданню Антон Левіч (гітара, клавіші, вокал у mandarinaduck).

Альбом "Long Life" буде першим повноформатним записом гурту і вийде наприкінці весни.

"Барабани було записано на студії SoundPlant, іншу частину матеріалу ми записали власноруч на нашій базі, цей формат запису дозволив нам почуватися більш вільно та водночас самим контролювати процес", — додає музикант. 

Випущений сингл же розповідає нам про буденність. 

"Day By Day" не говорить прямою мовою, пісня відображає буденність, де, наче крізь вушко голки, плине нитка часу із зав’язаними на ній вузликами особистих спогадів, за які ми тримаємося, сподіваючись втримати нашу свідомість та самоідентифікацію у тому ж буденному сьогоденні", — зазначає Антон

mandarinaduck — запорізький інді/шугейз гурт, що діє з 2008 року. Музиканти випустили три міні-альбоми та кілька синглів, при чому останній EP виходив ще у 2017 році. 

Почитати рецензію на mandarinaduck — Landslide (2017) можна за цим посиланням.  

mandarinaduck у мережі: 

https://mandarinaduck.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/mndrndck
https://soundcloud.com/mndrndck