The Monumental випустили перший кліп

Новий ужгородський гурт анонсував вихід дебютного повноформатного альбому "Purification" та презентував кліп до нього. 

"Зняли кліп самі, за камерою стояв Мad Doc. Stylish Maniac уособив сучасний радикальний фемінізм, налаштований проти свободи дій чоловіків. Esus Corpse всіма силами старається спонукати Brainfucker'a, стати на шлях істинний, але зазанє поразки, оскільки фемінізм накидується на чоловіків сучасності та не дає їм шансу розвиватись, забирає від них усе найважливіше. Буквально відриває частинку плоті. Чоловікам належить багато з того, що хотіли б мати жінки, ми наголошуємо в кліпі саме на проблемі казуального протиріччя у світосприйнятті феміністок. Ми не хочемо заставляти жінок працювати, у них є свої потреби. Ми не грубі до них, навіть якщо вони нас провокують. А солідарність чоловіків не завжди може з цим боротись. Ось що показує наш кліп", — розповів у коментарі Неформату басист та вокаліст гурту Purification.

Альбом "Purification" вийде 24 травня за підтримки лейблу Massive Sound Recordings як у цифровому, так і у фізичному форматі. Готовий також і ексклюзивний мерч

По суті, альбом — це один 50-хвилинний трек, над яким учасники гурту працювали 7 місяців на ужгородській студії Beast Sound Studios. 

"Ми показали всесвітню циклічність, неочікувану генерацію подій і ситуацій, велику силу віри в краще майбутнє шляхом очищення і звільнення свого Я. Постаралися дати відчуття відповідальності перед свободою думок та дій, а також передати феномен поєднання перпендикулярних індивідуальностей в одному тандемі", — додає музикант. 

Обкладинку для альбому намалював Cadies Art, який раніше працював з гуртами Dragonforce, Soul Spell, Wings Of Eternity та іншими. На ній зображений уламок шляху до омріяної землі очищення, до воріт у всесвіт "Purification".

"Ми ніколи не готувалися до запису, все робилося по волі нашого натхнення. Якщо говоримо про текст в цілому, то це цілком нова маніфестація боротьби добра і зла. Концепт альбому — очистити людський розум від усього сміття. Соціум дедалі швидше перетворюється на сміття. На фоні життєвих подій (особливо пандемії Covid-19) прийти на студію і записати щось нове завжди витягало з глибини. Витягало з глибини душі найщиріші побажання до людей навколо. Загальна деградація населення Землі, ставлення державних органів культури, власне, до локального мистецтва, запеклі феміністичні мітинги, творчий абсурд у будь-якому прояві — про це все говорить Purification. Якщо не музикою або текстом, то візуалізацією", — зазначає Purification.

The Monumental у мережі: 

https://www.facebook.com/monumental.orchestra/
https://m0numental.bandcamp.com/releases