Українські гурти можуть потрапити на Mystic Festival 2020

Road to Mystic: Ukraine 2020 – можливість для українських rock/metal гуртів зіграти на найбільшому метал-фестивалі Польщі Mystic Festival 2020 в одному лайн-апі зі знаковими командами світової сцени.

Mystic Festival відбудеться у Кракові 10-11 червня на території Музею польської авіації за участі Judas Priest, Baroness, Gojira, Mgła, Sepultura та інших знакових команд світової сцени. 

Аби взяти участь у відборі, слід подати заявку до 9 березня. При цьому гурт повинен відповідати наступним критеріям:

  • виконувати музику у піджанрах rock та metal
  • мати достатньо авторського матеріалу для 30 хвилин живого виконання
  • мати можливість, у разі проходження онлайн-відбору, взяти участь у київському Live-відборі, а також, у разі перемоги, в Mystic Festival у Польщі
  • до участі НЕ допускаються cover та tribute виконавці.

Онлайн-відбір пройде з 16 березня по 30 березня шляхом суддівського відбору та онлайн-голосування. У результаті цього етапу буде відібрано 4 гурти: 2 — шляхом онлайн-голосування, ще 2 – за рішенням організаторів. Вони представлять свої шоу в Live-фіналі 26 квітня у київському клубі MonteRay Live Stage. Там один переможець буде обраний голосами публіки та жюрі й отримає можливість зіграти на Mystic Festival 2020. Гурт також дістане 250 євро компенсації проїзду, оплату двох ночей у готелі, харчування та вільний вхід на обидва дні фестивалю. Детальна інформація стосовно схеми оцінювання Live-відбору та суддівського складу буде повідомлена пізніше.

Квитки на Live-фінал за участі спеціального гостя — гурту Motanka — можна придбати онлайн по 230-450 гривень. 

Організатори конкурсу - Mystic Coalition та видання Daily Metal. 

Road to Mystic: Ukraine у мережі:

https://fb.me/roadtomystic.ukraine