Віталій Козубенко випустив дебютний EP

Український музикант днями презентував свій перший міні-альбом "Recipe for Disaster".

EP "Recipe for Disaster" — це суміш інструментального року й електроніки. Усі 5 треків міні-альбомі Віталій Козубенко записав і спродюсував сам у 2019 році. А оформленням обкладинки релізу займався дизайнер та колажист Вадим Карасьов, який також працює з гуртами як Atomic Simao і Junket.

За слова автора, назва релізу — це безжальна самоіронія над ситуаціями, у які потрапляє будь-який музикант-початківець і творча людина, в принципі.

"Гітара — центральний елемент в альбомі, але для мене цей запис не про віртуозну гру як таку. Я ціную в музиці ефект, який можна порівняти з медитацією — поступове занурення в саму тканину музики. Коли відчуття власного Я відходить на другий план, і ти відкриваєш канал для якоїсь внутрішньої свободи та енергії. Тому у своїх треках я в першу чергу прагнув досягти саме такого ефекту", — розповідає музикант.

Альбом доступний на основних стримінгових сайтах.

Віталій Козубенко — це молодий український музикант родом з Луганська. У 2013 році він взяв участь у міжнародному конкурсі гітаристів "АПРЕЛЬСКИЕВЕТВИ" і став його фіналістом, а у 2014-му переїхав до Харкова. У грудні минулого року вийшов перший офіційний сингл Віталія "No Rhyme" — легка лірична композиція з джазовим звучанням, яка потрапила в ротацію радіостанцій Lounge FM і Old Fashioned Radio.

Віталій Козубенко у соцмережах:

https://vitaliykozubenko.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/vitaliykozubenko
https://soundcloud.com/user-307432711