Regina Collage випустила дебютний альбом

Альбом "Mental Health" харківсько-львівської виконавиці вийшов на касетах ще на початку літа на лейблі 260tapes, а цифрова версія стала доступною на стримінгових платформах лише останніми днями.

Стиль, у якому працює Регіна Железнякова можна охарактеризувати як electro-pop/synth-pop. За її словами, цей альбом став для неї певного роду терапією, з чого виникає його назва, що перекладається як "ментальне здоров’я".

"Багато разів мої композиції допомагали мені прибрати відчуття тривоги, глибокого смутку та страху. Коли я помітила закономірність, вирішила об’єднати їх у єдиний альбом, — каже Регіна. — Мені подобається ідея того, що я можу транслювати різні відчуття через музику тому я дуже рада поділитися цим альбомом з іншими людьми".

Обкладинку авторка створила сама. Це один з її старих колажів, який, на її думку, краще за все поєднується з концепцією альбому.

Regina Collage — це новий музичний проєкт художниці та дизайнерки Регіни Железнякової, учасниці гуртів H.Soror та Produkty, екс-басистки харківських гуртів City Of Me та nearr

Regina Collage у соцмережах:

https://www.facebook.com/regina_collage-102390047915366
https://reginacollage.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/uni4nv95fzai