Оголошено повний лайн-ап Outsider Fest II

Відбудеться фестиваль у київському клубі Бінго 30 листопада. Серед учасників сім українських гуртів.  

За словами організаторів, вони намагаються донести андеграунд до широкого загалу, показавши, що різноплановість об’єднує. Організатори врахували всі нюанси першого фесту, щоб зробити другий ще масштабнішим та поєднати хіп-хоп, пост-панк та метал у межах одного івенту.

Організатор події, один з учасників гурту Bojevilla, Артем Міняйло, розповідає про головну ідею такого заходу:

"Ми намагалися зробити лайн-ап цікавим та різноманітним. Основний критерій: спільна ідея, погляд на музику. Так, я давно для себе зрозумів, що одна й та ж емоція може бути головною в абсолютно різних жанрах. За сучасного стану справ, немає ніякого сенсу розділятися на тусовки за стилістичними ознаками. Одна з основних ідей фесту — об’єднувати сцени і аудиторії. Таким чином, у кожного гурту з лайн-апу є свої люди, які матимуть змогу відкрити для себе щось нове. Ну і, як не крути, ми хочемо проартикулювати відмінності між "нашою" музикою та тою, що стала популярною завдяки кон‘юнктурному підходу. Найголовніший критерій: кожен учасник фестивалю може дати впевнену відповідь на питання "чому я виходжу на сцену"".

Склад:

  • Курган + DJ Kultivator (hip-hop, Харків)
  • Bojevilla (alternative, Київ)
  • Small Depo (post-punk, Київ/Харків)
  • The Hiraeth (metal, Київ)
  • Vovk (post-hardcore/stoner, Київ)
  • Juggernaut (hardcore, Київ)
  • Fazzer (chaotic hardcore/stoner, Київ)

Місце: Київ, Бінго, проспект Перемоги, 112

Ціна: від 200 грн, придбати можна за цим посиланням

Посилання на івент: https://www.facebook.com/events/356744268339536

Нагадаємо, перший Outsider Fest відбувся у арт-просторі Mezzanine 2 грудня 2018 року. Серед учасників були The Nietzsche, Zoanthropy, Vera Lingua, Vovk, The Hiraeth та Bojevilla.