Авангардний проєкт NoT випустив дебютний реліз

Експериментальний реліз отримав назву "Why Not?", а тексти сповнені іронії та мають певним чином гостросоціальний характер.

Альбом вийшов на лейблі Creepy Sound. Він складається з десяти російськомовних треків та має чотири ремікси. Це суміш ambient, hip-hop на межі зі spokenword із різними звуковими експериментами. Ідея проєкту належить харківському журналісту Олександру Нечаю, що відомий андеграунду під псевдо Poison. Альбом вийшов днями, у день народження Олександра. Участь у створенні альбому брали такі музиканти як Vadym Sycantrhope, Олексій Подать, Микола "m0t0rpig" Йосипенко.

За зведення та мастеринг відповідальний Vadym Sycantrhope. Запис інструментальної частини проходив на його студії у Мадриді, а вокал записували у Харкові.

Обкладинку створив відомий харківський художник Роман Мінін. Артворки альбом має аж два, а разом із тим, свою обкладинку має і кожен трек.

NoT — новий експериментальний проєкт з Харкова. Наступний альбом вийде українською мовою, обіцяють у соцмережах музиканти.

NoT у соцмережах:

https://www.facebook.com/notmusic13
https://soundcloud.com/notmusic13