Straytones вперше дадуть сольний виступ

Подія відбудеться 29 листопада у Києві у клубі Mezzanine. Квитки вже у продажу від 200 гривень.

За словами учасників гурту, це була раптова ідея їхньої знайомої Катерини Войчук (Kontrabass Promo). Без зайвих сумнівів, музиканти дали схвальну відповідь і тепер готують програму, що міститиме сюрпризи для всіх, хто прийде.

"Якщо є вибір йти на концерт чи не йти, то вибір очевидний — йти. Бари, кінотеатри, ваше затишне ліжко нікуди не дінуться, а кожний концерт — це момент. Ось ти його чекаєш, а ось — він закінчився. Ти був і пережив певний експіріенс, він відклався у тебе у пам’яті, ти завів нових друзів. Ти не пішов — цей досвід пройшов повз. Це взагалі про концерти, не тільки про цей. Приходьте з будь-яким настроєм, а ми зробимо все, щоб він став краще. У листопаді холодно, будемо грітися разом музикою та добротою барменів", — коментують музиканти.

Straytones — психоделік-рок гурт, що грає в естетиці 60-х, та існує з 2011 року. Перший реліз гурту відбувся ще у 2012 році, EP "Blossom". Відтоді вони зіграли майже півсотні концертів та відкатали три європейські тури. У 2017 вийшов перший повноформатний альбом "S/T". На початку цього року Straytones випустили концептуальний EP "Beware, Dark Lord! Here Comes Bell-Man!" на лейблі Robustfellow. Також, вийшов їх анімаційний кліп на трек "Dark Lord".

Straytones у соцмережах:

https://straytones.bandcamp.com
https://www.facebook.com/Straytones/
https://soundcloud.com/straytones