Straytones випустили анімаційний кліп про Темного Лорда

Після релізу "Beware, Dark Lord! Here comes Bell-Man!" на лейблі Robustfellow Prods гурт презентує мультиплікаційне відео до одного з треків цього EP. Це довгоочікувана візуалізація першої половини "гараж-рок опери" — пісні "Dark Lord".

Коротко сюжет цього мультфільму виглядає наступним чином: Темний Лорд в оточенні армії пітьми рухається в бік селища, змітаючи все на своєму шляху, і перетворює мирних жителів на таких же тіней, тим самим поповнюючи своє військо. За селищем, на горі знаходиться храм — там знаходиться ціль Темного Лорда. Здолавши найстарішого хранителя святині, він отримує доступ до таємничого артефакту. Виконавши необхідний ритуал, Темний Лорд відкриває портал, й потрапляє в мета-простір, аби знайти дещо, що надасть йому ще більшої могутності...

Нагадаємо, EP "Beware, Dark Lord! Here comes Bell-Man!" вийшов у цифровому форматі в лютому цього року на Robustfellow Prods., після чого отримав багато схвальних відгуків та публікацій в українських та закордонних виданнях. Почитати рецензію на цей міні-альбом можна тут.

У 2018 році гурт разом із Somali Yacht Club гастролював Румунією, Болгарією та Грецією, а в березні 2019 відбувся 5-денний тур Польщею разом із Stoned Jesus. Наприкінці весни та влітку гурт буде активно виступати містами України, а на вересень 2019 заплановано чергове європейське турне на підтримку нового альбому, запланованого на серпень-вересень цього року.

Straytones — психоделічне пауер-тріо з Києва, Україна. Їх музика, це коктейль, що складається переважно з психоделічного, гаражного та сьорф-року, проте інгредієнтів в цьому коктейлі, з часом, стає дещо більше. Просякнуті духом гаражного року та хіпі 60-х, і натхненні сучасною нео-психоделічною атмосферою, Straytones близькі до The Brian Jonestown Massacre, Night Beats, Froth, Wand, Ty Segall, Fuzz та Oh Sees.

Учасники гурту — Марина (ударні / вокал / синтезатор), Артем (гітара / вокал) та Вова (бас-гітара).

Гурт представив свій перший EP "Blossom" ("Цвітіння") 12 серпня 2012 року. На початку 2017 року музиканти випустили однойменний альбом "Straytones". Почитати рецензію на Straytones — Straytones (2017) можна за цим посиланням

Straytones у соцмережах:

https://straytones.bandcamp.com
https://www.facebook.com/Straytones/
https://soundcloud.com/straytones
https://vk.com/straytones