Casa Ukrania випустили третій альбом

Одеський фолк/тріп-хоп дует виклав на стримінгових платформах свій новий альбом, що отримав назву "Ofira".

Альбом являє собою збірку композицій, що були створені протягом 2016-2019 років та об’єднані однією концепцією. Музиканти працювали у ключі похмуро-фолкового звучання, а також над розкриттям у текстах магічно-міфологічної тематики. 

"Глобально ми намагаємось осмислювати існування архаїчних архетипів та символів у сучасному світі, накладати давню міфологію на сьогоднішні українські реалії, і звісно ж, розмірковувати над колом смерті та відродження; тому з певної точки зору ці пісні позачасові та відображають універсальні світоглядні проблеми", - коментує гурт свою творчість. 

Музиканти обіцяють не зупинятись та продовжити рухатись у подібному напрямку. На альбомі також присутні спеціальні гості з гуртів Drwiwy та Zukkor Zzov, з якими Casa Ukrania планує співпрацювати й надалі у майбутньому. 

Запис, зведення та мастеринг музиканти проводили власноруч. А обкладинку для альбому виконала відома київська художниця Анастасія Кобенко.

"Образ на обкладинці з'явився в нашій уяві вже цілісно та відображає цей взаємозв'язок давнього та сучасного, актуального для України, яка намагається відвоювати свою історичну пам'ять," — пояснюють музиканти.

Гурт Casa Ukrania виник на початку 2015 року. Дискографія команди налічує два альбоми: "Terra Ukrania" (2015) та "Ouroboros" (2017). Також гурт має кліп на композицію "The Path"

Casa Ukrania в соцмережах:

https://casaukrania.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/casaukrania/