Довгий Пес випустив новий сингл

Український хіп-хоп виконавець, учасник рівненської формації Ціна Ритму, який цього року вже представив слухачам міні-альбом "10 хвилин на березі моря", презентує новий сингл "Мама принца хотіла".

"Дуже багато людей поєднали своє життя саме таким способом. Мені, як автору, хотілось зачепити проблему несвідомості таких людей. Трек чекав осені, адже це дуже підходяща пора", - розповідає Довгий Пес. 

За словами автора, він хітів передати "правдиві реалії сьогодення у комедійній драмі "Мама принца хотіла", і лишається тільки здогадуватись, скільки ж пар було сформовано таким чином".

Пісня доступна на усіх стрімінгових сервісах

Нагадаємо, у вересні 2018 року Довгий Пес випустив новий альбом "#СОЦІАЛЬНИЙАЛКОГОЛІК". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Довгий Пес - реп-виконавець, учасник колективу Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав займатись музикою та написанням текстів у далекому 2008 році. За більш, ніж 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та у складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Проживає у місті Львів, та досі створює нову, оригінальну українську музику.

Довгий Пес у соцмережах:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes