Majesty Of Revival випустили новий кліп

Ужгородський метал гурт представив новий кліп на пісню "Sinners & Saints" з останнього повноформатного альбому "Timeless".

"Відео зняв Janne Kerminen, фронтмен фінських легенд треш металу Am I Blood! Я давній фанат Дженна та Am I Blood, але кілька років тому я виявив, що він також займається фотографією та відео, які мені теж сподобалися. Тож під час наших розмов я сказав йому, що у нас є балада під назвою "Sinners & Saints" з нашого останнього альбому, і я подумав, що його відеофільми дуже добре підходять до пісні. Він люб’язно погодився зробити відео зі своїх сюжетів, тож тут ви можете побачити результат нашої співпраці", - розповідає фронтмен гурту Дмитро. 

Нагадаємо, гурт Majesty Of Revival підписав контракт з американським лейблом Wormholedeath, який і випустив у червні цього року їх новий повноформатний альбом "Timeless". 

Majesty Of Revival - ужгородський progressive metal  гурт, який розпочав діяльність у 2009 році. На їх рахунку кілька EP та чотири повноформатні альбоми - "Through Reality" (2012), "Iron Gods" (2013) та "Dualism" (2016), "Timeless" (2019).

Majesty Of Revival у соцмережах:

https://www.facebook.com/majestyofrevival/
http://majestyofrevival.bandcamp.com
https://soundcloud.com/morband/04-s7