раёк випустили новий кліп

Київський інді-гурт презентував другий кліп на сингл "Буду хорошей".

"Буду хорошей" — це про стереотипи у коханні, поверхове відношення до нього, і водночас – про щире бажання бути коханим. Чиєсь зізнання, бажання, це – лист, відправлений в порожнечу:

"Хто я? Я – те, що я тобі показую. Свій найкращий ракурс, свій заготований погляд. Ніби мене випадково зняли, і я така щира, справжня, різна... Втім, будь-яка, яку ти захочеш. Тут на мене вдало впало світло, тут я пильно дивлюсь у твої очі, тут я очевидно, оголена, тут я ненароком поправляю волосся, тут я загадково посміхаюсь. Чого тобі ще не вистачає? Легкого божевілля, справжніх сліз, різких слів? Я так хочу сподобатися, я буду хорошою, чесно, тільки закохайся в мене. Ти, він, вона, та хто завгодно. Я тобі подобаюсь, ти мене кохаєш? Я гарна? Мені потрібна відповідь, моє дзеркальце, але я її не отримаю. Ти не дивишся мої сторіз. А краса в очах того, хто дивиться".

Ви можете впізнати в цій історії себе чи когось іншого. Ми всі відчуваємо потребу бути коханим, подобатись, відчувати свою приналежність. Іноді хочемо бути тими, кого показуємо глядачам. Але в епоху швидкоплинних історій, дуже легко залишитись непоміченим", - йдеться в описі релізу.

Режисером відео став Сергій Воронов, а саундпродюсером роботи був Сергій Любінський. Запис же проходив на студії Bobina Records у Києві. 

Нагадаємо, дебютний сингл "Волнами" та кліп на нього гурт випустив у липні.

раёк – це Оксана Несененко (вокал, тексти) і Павло Слободянюк (біти), відомий також як засновник та лідер гурту Yah. Назва проєкту "раёк" означає народний театр часів Середньовіччя.

раёк у соцмережах:

Instagram https://www.instagram.com/ray_oks_/
Facebook https://www.facebook.com/rayok.pop/
VK https://vk.com/ra_ek
Soundcloud https://soundcloud.com/ra_ek
Youtube https://www.youtube.com/channel/UCmVy71zX8cUMN5dLoful1oA