Dan Stark випустили альбом до 8 річниці гурту.ТАЙМЛАЙН

Чернігівський хардкор гурт до свого восьмого дня народження презентував особливий альбом "888".

"8 вересня 2011 року почалася історія Старка, з цієї дати пройшло 8 років і ми випустили 8 релізів. Це буде 888, і ніяк інакше. Підіб'ємо підсумок переосмисленням колективно обраних пісень, по одній з кожного релізу, а замість пісні з "Тьмы в конце туннеля" є нова пісня "Моя Петля - Мои Кредиты", - розповідають музиканти.

Треклист:

1. 8 Лет 
2. За Уходящим Поездом
3. Get the Stick 
4. Игра Окончена 
5. Последний Звонок 
6. Туда и Обратно 
7. Грузчик (Свет В Конце Прицепа) 
8. Моя Петля - Мои Кредиты 

Альбом був записаний у серпні цього року на чернігівській студії Hi-Gain Records. Його мастерингом займався ударник гурту Типичный. 

Вокаліст гурту Дрон також зробив короткі описи кожного релізу гурту, які ми використали для таймлайну (відкрити на окремій сторінці).

Загалом у дискографії Dan Stark дебютне демо 2011 року, повноформатні альбоми "Dan Stark" (2012) й "Энциклопедия современного рабства" (2017), міні-альбом "Dumbland" (2012), блек-метал реліз "Тьма в конце туннеля" (2014) та три спліти з Foible Instinct, Oh, Deer!, Skruta й Epicrise. 

Dan Stark — чернігівський хардкор-гурт, що розпочав діяльність у 2011 році. За концепцію лірики часто беруться побутові трагедії реальних людей.

Dan Stark у соцмережах:

Bandcamp: https://danstark.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/dan8stark/
Вконтакте: https://vk.com/danstark