Літній Гешефт Garage Sale анонсував музичний лайн-ап

27 та 28 липня в Одесі відбудеться черговий Гешефт Garage Sale, який цього разу присвячений тематиці Балі. Проявляється ця концепція, зокрема, у в анонсованому лайн-апі. 

Monotonne

Monotonne — проєкт з Дніпра / Києва, основна музична ідея якого базується на поєднанні простих композиційних форм й інтелігентного саунду. У своєму продакшні гурт робить акцент на використанні монофонічних синтезаторів, великої кількості натуральних звуків, зроблених в польових умовах, а також категоричної відмови від використання сторонніх семплів. Всі музичні ідеї складаються вручну на реальних аналогових інструментах, що в загальній сукупності формує в Monotonne особливу музичну айдентику.На літньому Гешефт Bali Style, Monotonne представить свій новий альбом "Obscure". 

Blooms Corda

Blooms Corda концертує рідко, але влучно. Особливо рідко група буває в інших містах, тому концерт в Одесі — дійсно ексклюзивна подія. Інтелігентні романтики Blooms Corda - один з найбільш неординарних гуртів незалежної української музичної сцени. "Blooms Corda" означає "квіти серця" і кожною піснею музиканти виправдовують свою назву. Особливість гурту — це тонко влаштований мікс з фанкової, джазової та акустичної музики разом з оригінальними україномовними текстами. Атмосфера живих концертів взагалі не порівнюється зі студійними записами. Чекайте теплі і водночас яскраві враження. На ґешефті гурт виступить у спеціальному напівакустичному форматі та представить новий альбом.

Make Like a Tree

Make Like a Tree — це музичний проєкт харків'янина Сергія Онищенка. Основна ідея його в тому, що вся музика створюється і записується під час подорожування світом. У записах і виступах беруть участь музиканти з різних міст і країн. У проєкту немає постійного складу, кожен концерт проходить з новими учасниками та може перетворити Make Like A Tree як в дует, так і в досить великий імпровізований ансамбль. Основою для музикування служать тексти, створювані Сергієм, і базова гармонійна сітка. Імпровізація залучених в ансамбль учасників передбачає найнесподіваніші повороти. Одна і та ж композиція може прозвучати в класичному бард-році у стилістиці раннього Боба Ділана або в медитативному новоджазовому дійстві. Після 4 років мандрів по світу Make Like a Tree представляє новий альбом Mothernight, який офіційно вийшов на 5 лейблах. 

Dara Amrita

Dara Amrita — авторка і виконавиця пісень духовного змісту. Її музика дарує людям справжній стан спокою, щастя, радості, пробуджує вселенську любов до світу. Дара з'єднує стародавні ведичні пісні зі своєю авторською музикою. У супроводі музикантів вона поміщає слухача в легенду, казку, природу — у відчуття подорожі внутрішніми просторами. Медитативні твори заспокоюють розум, пробуджують внутрішню енергію і спонукають до дій. 

Ramtara

Ramtara — втілення безумовної любові у звуці. Це музика, яку творить слухач. Це медитація. Це ніщо. відвідувачі зможуть насолоджуватися чистою спокійною, умиротвореною присутністю у сплетінні звуків ханга, джембе, кларнета і ситара.

Гешефт Garage Sale традиційно проходитиме в одеському Зеленому театрі 27-28 липня. Вхід - 80/100 гривень за один та два дні відповідно.  

Гешефт Garage Sale у соцмережах:

http://gesheftgaragesale.com/
https://www.facebook.com/gescheftgaragesale/
http://gesheftgaragesale.com
https://www.facebook.com/events/2365720457037519