Brosko випустив дебютний міні-альбом

Український поп-дует представляє дебютний міні-альбом "Хочу". Реліз містить чотири поп-треки з неоновим лоском сінтвейва і романтичної електроніки 80-х.

"Створення якісної поп-музики — одне з найскладніших завдань для будь-якого музиканта", - каже фронтмен Brosko Стас Маліков. - Це відправна точка, після якої мене вже не зупинити! Я завжди був тісно пов'язаний з музикою і театром. Починаючи з дитячих постановок для батьків, через шкільні концерти, перший рок-гурт і роботу в музичній індустрії, я прийшов до запуску свого проекту".

Відомий у музичних колах PR-менеджер агентства Много Воды, після роботи з десятками українських артистів зізнається, що зараз, нарешті, готовий втілити свою давню мрію.

За саунд в Brosko відповідає бітмейкер і продюсер Михайло Гайдай, так само відомий як соул / хіп-хоп виконавець Миша. Його дебютний альбом "Мишtape #1" минулого року позитивно відзначили профільні видання.

"Я постійно пишу музику. Після безлічі хіп-хоп треків, поп-музика стала для мене новим челенджем. Розгадати формулу хіта і зробити справжній бенгер, який буде звучати скрізь ... Це саме те, що мене надихає!", - каже Михайло.

Міні-альбом Brosko - "Хочу" вже доступний для стрімінгу і покупки у всіх онлайн-магазинах.

Brosko у соцмережах:

Facebook https://www.facebook.com/BroskoUA
Vkontakte https://vk.com/BroskoUA_official
Instagram https://www.instagram.com/brosko.official
YouTube https://www.youtube.com/channel/UCZUbLEWKp904HqVT4GjlGOQ
Soundcloud https://soundcloud.com/brosko-band