The Unsleeping представлятиме Україну на фестивалі Sziget

Музична премія APPS Music & Sziget: Awards 2019 оголосила переможця. Україну на фестивалі Sziget-2019 представить гурт The Unsleeping. 

30 травня у прямому ефірі "Радіо Маямі" було оголошено переможця премії APPS Music & Sziget: Awards. Ним став гурт The Unsleeping. Саме ці хлопці були обрані глядацьким голосуванням серед семи претендентів, аби долучитися до трійки цьогорічних представників України на фестивалі Sziget: Івана Дорна, alyona alyona та Hudaki Village Band. Саме вони представлять Україну на п’ятому найбільшому за величиною музичному фестивалі у світі, що проходитиме з 7 до 13 серпня на Острові Свободи в Будапешті, і розділять один музичний простір із цьогорічними хедлайнерами – Ed Sheeran, Florence + The Machine, Foo Fighters, Twenty One Pilots, The 1975 та Martin Garrix.

Гурт The Unsleeping було створено 2013 року п'ятьма уманськими рок-музикантами: Євгеном Морозом (вокал), Сергієм Гончаром (ударні), Іваном Смірновим (бас-гітара), Назаром Слободяником (гітара) та Дімою Фішером (гітара). У 2016-му хлопці випустили перший міні-альбом. Після виходу дебютного EP "Deviatve" гурт отримав багато позитивних відгуків від слухачів та критиків, а сам альбом у пресі неодноразово називали одним з кращих українських релізів 2018 року. Після цього про гурт заговорили в соцмережах і почали запрошувати на великі українські фестивалі.

Почитати нашу рецензію на The Unsleeping - Deviatve (2018) можна за цим посиланням.

Нагадаємо, 7 липня на березі Дніпра The Unsleeping проведе свій перший великий концерт у столиці разом з гуртом Our Atlaantic.

Премія APPS Music & Sziget: Awards виникла у 2018 році в колаборації одного з найвідоміших фестивалів світу – Sziget – і премії, яка вже досліджувала стан української незалежної сцени – APPS Music. Її метою стало зібрати свіжий врожай української інді-музики початку 2018-го у напрямках електроніка і рок, та обрати найсоковитіший фрукт, гідний виступу в лайн-апі Sziget.

Змагання за грошові винагороди призового фонду в 35 000 гривень і виступ на Sziget Festival 2018 відбулося серед як уже сформованих артистів, так і тих, хто тільки починає. Голосуванням меломанів та журі у складі авторитетних промоутерів, продюсерів і журналістів переможцем у номінації "Young" став гурт Yuko, а в номінації "Europe" – гурт Kadnay, який 11 серпня 2018 року виступив на Sziget.

Детально про премію APPS Music & Sziget: Awards 2019, її правила та етапи, експертів і номінантів, а також про Sziget Festival можна дізнатися на сайті:

http://sziget.apps-m.com/ 

The Unsleeping у соцмережах:

VK - https://vk.com/theunsleeping
Facebook - https://www.facebook.com/theunsleeping/
Soundcloud - https://soundcloud.com/the-unsleeping/sets/deviatve