The Unsleeping випустили новий кліп

Уманський гурт нещодавно представив слухачам уже третій новий кліп, цього разу на сингл "Fantastic".

Як розповіли самі музиканти, кліп знімався у Києві, у павільйоні навесні цього року. Пошуком знімальної групи та акторів займались самі учасники гурту, адже, як і у випадку з попередніми їх відео, всі вони створені власним продакшеном колективу.

"Головною особливістю цього відео є поліекран, ідея якого виникла вже на стадії монтажу. Його задачею було підкреслити сенс кліпу, який заключається у двоякості, неоднозначності, дволикості людей і суспільства. Лівий чорний екран уособлює реалістичний тверезий погляд на речі, тоді як правий білий - пластмасовість і нещирість. Сюжети хоч і мають різний зміст, але кожен по-своєму передає одну і ту ж проблематику", - зазначають музиканти.

Міні-альбом "Deviatve", який містить і пісню "Fantastic" загалом складатиметься з 5 треків, кожен з яких буде підкріплений відеороботою. Наступні відеорелізи -  "Denis" та "People All Around" вийдуть незабаром. 

Дізнатися більше про колектив можна з нашого інтерв'ю

Над звучанням цього синглу, як і попередніх, працювала студія pm_sound. Послухати та придбати його можна на сервісах Apple Music, Google Play, Soundcloud and VK. 

Гурт The Unsleeping виник в Умані. На їх рахунку дебютний міні-альбом "Somnia" 2016 року, кілька синглів та кліпів. 

The Unsleeping у соцмережах:

https://soundcloud.com/the-unsleeping
https://vk.com/theunsleeping
http://theunsleeping.com/#
https://www.facebook.com/theunsleeping/