Ethereal Riffian анонсували вихід нового альбому

Містичний колектив з Києва представляє перший сингл та кліп з третього повноформатного альбому "Legends", що готується до виходу на лейблі Robustfellow Prods. у другій половині 2019 року.

Ця відео-робота культового українського режисера та кліпмейкера Віктора Придувалова та його команди на пісню "Legends", демонструє суттєвий контраст з попередньою творчістю групи.

"В умовах поточної кризи у сферах світового лідерства, екології, освіти, та насамперед свідомості, ми більше не маємо права робити одні й ті самі помилки. Досить цього лайна! Без перебільшень, ті переломні часи, в які ми живемо, вимагають сміливих, але свідомих рішень і міцного музикального супроводу. Такої музики, що здатна надати сил та впевненості, в умовах коли треба зійти в пекло, або навіть віддати своє життя за щось більше ніж ти сам. Цей сингл створений як раз для таких часів. Він про легенди, і про те що, ви можете стати однією із них", - коментує лідер гурту, Вал Корнев.

Запис, зведення та мастеринг треку проходили на студії Bobina Records. 

Нагадаємо, кошти на випуск альбому Ethereal Riffian збирали у тому числі через краудфандингову кампанію, що принесла їм трохи більше 800 доларів. 

Гурт Ethereal Riffian був заснований у 2010 році.На рахунку колективу два повноформатні альбоми та навіть книга. Почитати великий монолог фронтмена гурту - Val'a Korniev'a можна за цим посиланням

Ethereal Riffian в соцмережах:

ВК: https://vk.com/etherealriffian
FB: https://www.facebook.com/etherealriffian
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXvxNJpBTx9o_ftjD8sAf6w
Bandcamp: https://etherealriffian.bandcamp.com/
Instagram: https://www.instagram.com/etherealriffian/