Stinx випустили перший україномовний сингл

Київський панк-рок гурт днями випустив першу у своїй історії україномовну пісню, присвячену виборам. Також це перша робота колективу в новому складі, до того ж зроблена з максимально наближеним до живих виступів звучанням. 

"Передвиборча лихоманка набирає обертів, потоки лайна, брехні та порожніх обіцянок заповнили інформаційний простір, спонукаючи знов робити вибір між жабою та гадюкою, від згадування яких вже просто нудить. Та у нас на це є своя відповідь — наш перший за майже 14 років існування гурту україномовний реліз, пісня "Я не вірю", - розповіли музиканти. 

Варто додати, що це перший реліз гурту записаний у новому складі, а саме: Юра Утюг (бас-гітара/вокал), Олександр Зброцький (гітара/бек-вокал), Ярослав Титаренко (барабани), Обкладинку для синглу намалював Stan Ibrahim.

Нагадаємо, довгоочікуваний міні-альбом "Oldskull" Stinx видали на початку цього року. Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням. 

Stinx - справжні ветерани українського панк-року. Гурт заснував у Києві в жовтні 2005 року Юрій Утюг Демиденко. На рахунку команди три повноформатні альбоми: "Kids Of the streets" (2006), "Graduating Speed" (2010), "Game Called Life" (2016). 

Stinx  у соцмережах:

https://soundcloud.com/stinx-punx
https://www.facebook.com/stinx77/
https://stinx.bandcamp.com/album/oldskull