Majesty Of Revival анонсували вихід нового альбому

Ужгородський метал гурт представив нову пісню "S7" із майбутнього альбому "Timeless", який вийде уже наприкінці місяця. 

Гурт Majesty Of Revival підписав контракт з американським лейблом Wormholedeath, який і займеться випуском їх наступного альбому "Timeless" на дисках та у цифровій версії. Офіційна дата релізу запланована на 31 травня. Наразі музиканти представили лірик-відео на пісню "S7" з цього альбому.

"Перш за все, "Timeless" є наслідком важких часів у нашому житті, змішаних з нашою хворою уявою. Він задумувався не як альбом, а як відкриття. Ми записували різні речі лише для того, щоб звільнити весь той хаос, який поглинав нас зсередини. Але в результаті створили протагоніста, який представляє деякі емоції та думки всього гурту. Тому ми вирішили зробити концепцію, засновану на речах, які відбувалися тільки в наших головах, і які ніколи не залишали межі свідомості. Негайним наслідком цього є назва альбому - "Timeless". Тому що ви ніколи не можете точно виміряти вашу уяву, мрії та думки, на відміну від музики. Кожна пісня має свою тривалість і ви не можете нічого зробити з цим. Але ми зробили все можливе, щоб представити інші аспекти того, що відбувається у свідомості людей. Ми сподіваємося, що кожен слухач знайде щось знайоме у нашій музиці. Таким чином, у вас є можливість самостійно розібратися з цим матеріалом у свій унікальний спосіб", - описують роботу музиканти. 

Альбом був записаний на ужгородській студії Beast Sound, а його звукорежисерами стали Дмитро Павловський та Мирослав Данко. Автор обкладинки - Tommy Fanta

Треклист:

1.Destroy Space
2.Disposable Clown
3.Void
4.S7
5.Dream Dealer
6.Sinners & Saints
7.Doppelgänger
8.Consciousness Beyond...
9.Timeless
10.Bury Me

Majesty Of Revival - ужгородський progressive metal  гурт, який розпочав діяльність у 2009 році. На їх рахунку кілька EP та три повноформатні альбоми - "Through Reality" (2012), "Iron Gods" (2013) та "Dualism" (2016).

Majesty Of Revival у соцмережах:

https://www.facebook.com/majestyofrevival/
http://majestyofrevival.bandcamp.com
https://soundcloud.com/morband/04-s7