Гурт Korzo випустив новий альбом

Закарпатський рок-гурт представляє свій третій повноформатний альбом "Inspire", який вийшов сьогодні, 12 квітня, на фінському лейблі Lion Music.

До студії музиканти прийшли у жовтні 2017 року і з новим лайн-апом почали працювати над альбомом "Inspire". 

"На початку створення нашого альбому "Inspire" нас було лише двоє, жодного гурту та конкретної мети, якої ми хотіли б досягти. Але в процесі ми зустріли багато людей, які хотіли взяти у цьому участь. Результату не було, аж поки ми не зустріли Джейка і Давида. Їхня працьовита природа та вірність ідеї були настільки дивовижними та надихаючими, що для нас не було іншого вибору, крім того, щоб працювати разом. І, саме так, наша мета була сформована. Ми зрозуміли, що хочемо надихнути людей рости, вірити в себе, боротися за свої ідеї, вдосконалювати свої навички, ставати кращими з кожним днем. І коли така людина зустріне собі подібну — не буде для них кордонів", - розповідає гітарист Мирослав Данко.

У процесі роботи музиканти керувалися не якимось конкретним стилем чи звучанням, а просто намагалися втілити у життя свої ідеї. 

"Більшу частину цього альбому було зроблено на джемах. У нас були деякі рифи / ідеї, і ми намагалися побудувати пісню на тому, що потребувала музична думка. Таким чином, ми не мали прив'язки до конкретного стилю, і в результаті, зробили універсальний альбом, який звучить зовсім по-іншому, ніж попередні альбоми Korzo", - пояснює гітарист Dimi Rich. 

Усю лірику для альбому написав вокаліст Jacob Moses.

"Я опишу альбом як чудове затишшя для бурхливих вод, адже люди стикаються з викликами щодня, тож це як протиотрута. Також, лірично я хотів би описати реліз як поживу для душі.

Усі пісні були натхненні багатством досвіду, який я здобув у дитинстві. Мені стало ясно, що вони будуть збережені для нащадків, бо, сподіваюся, люди дізнаються про них та оцінять",- зазначає вокаліст. 

Обкладинку для альбому створив Tommy Fanta. 

Запис, зведення та мастеринг музиканти провели на студії Beast Sound під керівництвом звукорежисера Дмитра Павловського (він же Dimi Rich) у жовтні 2017 - жовтні 2018 років.

Над релізом працювали:

  • Jacob Erock Moses - вокал
  • Dimi Rich — гітара/бас/бек-вокал
  • Славік Данко — гітара/бас/клавішні
  • David Ulrich - Перкусія

Korzo - це progressive rock/post-metal проект, який утворили у 2013 році учасники ужгородських гуртів Majesty of Revival та Bloody Terror. У 2014 році проект випустив дебютний інструментальний альбом "Polarity". Реліз отримав чимало позитивних відгуків, тож після 2-річної перерви проект повернувся до діяльності з новим лайн-апом і восени 2017-го записав новий лонгплей "Supremacy". 

Korzo у соцмережах:

https://korzo.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/beast-sound-studios/
https://www.facebook.com/korzomusic
https://www.instagram.com/korzoofficial/