Unfocused відправляються у європейський тур

Новий ужгородський Thrash/Death Metal гурт анонсував свій перший тур Європою - Death From The East Eurotour 2019. Він замінить brutal death гурт Etsykh (саме так перейменували себе ті учасники гурту Datura, які після подій на сході перебралися до Києва), оскільки ті не зможуть поїхати за кордон. 

Нагадаємо, йдеться про спільний європейський тур разом із чеською Death Metal командою Hypnos, у який вирушать одразу три українські команди. Це Fleshgore - чи не найвідоміша brutal death metal команда в Україні, а також столичний death metal колектив Revolt, для яких це буде перший тур Європою.

Unfocused - молодий ужгородський гурт, який розпочав діяльність геть недавно, у лютому 2019 року. У своїй творчості колектив буде поєднувати Thrash and Death Metal, однак жодних релізів він поки не має. Однак гурт має іменитих учасників. Це Корнел Контрош, добре відомий як гітарист старої ужгородської ;Death Metal команди Castrum, а також Денис Фурсов, дуже досвідчений та технічний ударник (Omniverse, Reusmarkt, Quiet Observer). Вокалісткою гурту стала Мелітта Кенийз.

Дати туру: 

26.4. Брно (Чехія)
27.4. Плзень (Чехія)
28.4. Регенсбург (Німеччина)
29.4. Гоф (Німеччина)
30.4.Бад-Зальцунген (Німеччина)
1.5. Єна (Німеччина)
2.5. Прага (Чехія)
3.5. Бельсько-Бяла (Польща)
4.5. Стара-Вес (Чехія) / Bugrfest vol.VII 

Команди у соцмережах:

https://www.facebook.com/unfocused.ua/
https://www.facebook.com/revolthorde/
https://www.facebook.com/FleshgoreOfficial/