Фільм про 10 років Elephant Opinions на сцені скоро з'явиться у мережі

Історія створення і трансформації українського андеграундного гурту Elephant Opinions буде показана у документальному фільмі "Elephant Opinions - 10 Years On The Run", який уже готовий до показу. Музиканти вирішили залишити згадку про себе не тільки у форматі концертів та записаних альбомів, тим паче, що гурту цьогоріч виповнюється цілих 10 років, а це не малий термін для українського андеграунду.

Створенням фільму займається невеличка тернопільська студія Vidomotion і майже вся робота лежить на них. Гурт же, у свою чергу, лише допомагає створювати документалку. У ній буде розказана історія Elephant Opinions, показані різні періоди їх існування, кадри з турів та концертів. У зйомках візьмуть участь теперішні та колишні учасники колективу, а також їх друзі. 

Графік показу фільму:

07.04 - Kharkiv Hardcore Fest 2019
14.04 - Back To Youth 2019 After Youth Gig

А от 30 квітня фільм з'явиться у загальному доступі на YouTube. 

Elephant Opinions - одні із ветеранів українського скрімо та батьки–засновники dark screamo стилю, зібралися разом у 2008 році в Тернополі. Дискографія гурту нараховує два LP та декілька сплітів. Серед поціновувачів жанру відомі темним звучанням та глибокою лірикою. 

Elephant Opinions у соцмережах:

https://www.facebook.com/elephantopinions/
https://www.instagram.com/elephantopinions/
https://elephantopinions.bandcamp.com/