Mirratal випустили дебютний альбом

Київський symphonic metal колектив Mirratal презентував свій перший повноформатний альбом "Castaway".

Робота над альбомом розпочалася ще у 2015 році. Декілька років тривала підготовка матеріалу та вдосконалення майстерності, і у вересні 2016 року Mirratal увійшли на студію Top Sound Records, де весь процес запису, зведення та мастерингу провів Андрій Томашенко (відомий як гітарист групи Біла Вежа).

Над створенням альбому працювало 19 людей. Зокрема, у пісні "Find Your Name" можна почути гостьовий вокал Катерини Капшук (фронтвумен гурту Scarleth), а щоб зробити звучання ще більш оригінальним, у деяких піснях було записано живу скрипку, віолончель та гобой. У композиції "Timeless Sea" на "монолог психіатра" було запрошено диктора Артема Вільбіка; а коли музиканти відчули, що їм трішки не вистачає пафосного звучання, записали ще й невеликий хор. 

"Тематика альбому присвячена дослідженню ізоляції та самотності у найрізноманітніших аспектах, на що і вказує назва альбому "Castaway" (укр. вигнанці, знедолені, неприкаяні). Хоча в альбомі немає єдиної концептуальної лінії, простежується ідея зобразити людей, які відчувають себе самотніми та не можуть виразити свої емоції, знайти того, хто їх зрозуміє. Де провести межу між коханням та залежністю, між багатою уявою та цілковитим божевіллям, вірою та втратою віри у будь-що, описати розчарування у тому, в що ти вірив? Тексти пісень альбому задають ці питання, а музика намагається безсловесно дати відповідь", - йдеться у прес-релізі. 

До альбому увійшло дев’ять основних композицій та інструментальний бонус-трек. "Castaway" уже доступний на всіх популярних стрімінгових платформах. 

Концертна презентація альбому відбудеться 10-го лютого у клубі MonteRay Live Stage за підтримки гурту Scarleth та багатьох запрошених гостей.

Mirratal - київський symphonic metal колектив, заснований у 2013 році. На їх рахунку кілька синглів, міні-альбом "Rising Sun" та альбом "Castaway". У своїй творчості гурт хоче говорити про серйозні речі, обираючи симфонічний метал як жанр, що найкраще підходить для зображення вагомих проблем у доступній музичній формі.

Mirratal у соцмережах:

https://vk.com/mirratal
https://www.instagram.com/mirratal.band
https://www.youtube.com/channel/UCRChHARU-s1h7qo1TZQL0Tg
https://www.facebook.com/mirratalband
https://soundcloud.com/mirratal