Довгий Пес випустив новий міні-альбом

Український хіп-хоп виконавець, учасник рівненської формації Ціна Ритму, представив слухачам новий міні-альбом "10 хвилин на березі моря", створений за участі одеського бітмейкера Original Dizzy.

"10 хвилин на березі моря" - це три атмосферні композиції періоду переосмислення автором вірності своїх виборів та вчинків. Робота над матеріалом розпочалася на початку осені 2018-ого року, якраз тоді, коли я покинув роботу та повністю віддався творчості. Ми почали налагоджувати зв’язки з Original Dizzy, бітмейкером з Одеси. У результаті цієї співпраці я отримав три інструментали, під які було написано цей ЕР.

Тематика відповідна: пошук себе, розгляд людської невпевненості та небажання володіти ситуацією навколо. Знаходячись у нелегкий час в нелегкому місці, ми повинні діяти розумніше, ніж коли-небудь. Нам створюють дуже багато перешкод, щоб ми не змогли так зробити, тому ми повинні їх помічати, аналізувати та обходити, або ж бачити правду крізь штучну пелену. Змістовне наповнення у мене завжди було на першому місці, тож ця музика прекрасно підійде як для фону, так і для пошуку певних мудростей від людини віком 30 років. Приємного прослуховування!", - коментує роботу Довгий Пес

Зведення та мастеринг релізу здійснив Максі Кренк, а обкладинку для нього створювала E/G/Y creative agency.

Вийшов EP за підтримки лейблу Kickit Records. Знайти усі стрімінгові сервіси, де він присутній, можна за наступним лінком.  

Нагадаємо, у вересні 2018 року Довгий Пес випустив новий альбом "#СОЦІАЛЬНИЙАЛКОГОЛІК". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням

Довгий Пес - реп-виконавець, учасник колективу Ціна Ритму, Kickit Crew. Розпочав займатись музикою та написанням текстів у далекому 2008 році, коли український реп був у глибокому занепаді. За більш, ніж 10 років відточив свою майстерність на багатьох релізах, сольних та у складі гурту. Освоїв професію МС на різноманітних хіп-хоп івентах, починаючи від реп-батлів та закінчуючи брейкіг-чемпіонатами. Географія виступів є доволі обширною і не включає в себе, переважно, схід та південь України. Це були і звичайні вечірки, і більш масштабні концерти, розігріви популярних в той момент артистів, як Типси Тип, Триада тощо. Брав участь на фестивалях Бандерштат та Файне Місто. Проживає у місті Львів, та досі створює нову, оригінальну українську музику.

Довгий Пес у соцмережах:

https://www.facebook.com/DovgiyPes
https://soundcloud.com/dovgiypes