Jinjer випустили другий сингл з нового EP

Український колектив представив другий сингл зі свого майбутнього міні-альбому - трек "Dreadful Moments", у якому розповідає про темні сторінки дитинства.

"Це найбільш похмура пісня, яку ми коли-небудь випускали, як у плані музики, так і у сенсі лірики. Те, що змусить вас пройти через весь той жах, який чимало людей були вимушені пізнати у дитинстві, те, що ніколи не дозволить вам залишатися байдужими", - коментують роботу музиканти.  

Загалом же EP "Micro" міститиме 5 треків і вийде 11 січня на австрійському лейблі Napalm Records. Його можна буде придбати у форматі дисків та вінілів, при чому пре-ордер на них же стартував. 

Нагадаємо, трохи раніше гурт представив перший сингл "Ape" з майбутнього міні-альбому. 

Jinjer — український метал-гурт, заснований у 2009 році в місті Горлівка, Донецької області. З моменту існування група випустила два повноформатні альбоми, один EP та декілька кліпів. Останнім часом команда працює зі всесвітньовідомим лейблом Napalm Records.У липні 2016-го гурт Jinjer офіційно видав свій другий повноформатник "King of Everything". А вже у грудні гурт отримав звання кращого українського метал-колективу за версією премії BUMA.

Jinjer у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/JinjerOfficial
VK: https://vk.com/jinjer_metal_band
Bandcamp: https://jinjer.bandcamp.com/
Soundcloud: https://soundcloud.com/jinjermetal