Space Of Variations видали зрілий альбом

Сьогодні відбулася прем'єра очікуваного альбому "IMAGO" метал-гурту Space Of Variations.

Альбом вийшов на австрійському лейблі Napalm Records.

"Imago – це фінальна стадія розвитку комахи. Ми відчуваємо, що ми вже не діти, якими були раніше. Ми подорослішали як люди та як митці. Весь наш життєвий досвід відображений на цій платівці. На ній ми намагаємось зрозуміти, в якій реальності ми існуємо зараз та хто є ми в цій реальності", – розповідають музиканти в пресрелізі.

Над цим альбомом виконавці працювали впродовж двох років. Нагадаємо, що до його виходу гурт видав 5 синглів, про однойменний з яких ми писали тут.

"Нарешті ми випускаємо в світ цю платівку. Є тури з крутими гуртами в її підтримку. Збувається мрія про тур по США. Також ми повеземо "IMAGO" в Европу та Британію. Але, на жаль, це не робить нас набагато щасливішими".

Останнє музиканти, певна річ, пояснюють тим, що їхні думки завжди з Батьківщиною, із їхніми родинами та друзями.

Наразі, як із нами поділилися виконавці, альбом отримує багато схвальних відгуків – рецензенти відмічають його різноманітність, електронну складову та багато чого ще. А попереду в гурту, як ми вже написали, великий тур.

Space Of Variations – вінницький метал-гурт, що розпочав свою діяльність під назвою Пространство Вариантов ще у 2008 році. Після перерви колектив відновив свою діяльність, змінив назву, а також звучання. Вже у серпні 2016 вийшов їхній ЕР "Blackmail", а у 2017 році Space Of Variations отримали звання кращого метал-гурту країни за версією премії BUMA. Колектив підписаний на Napalm Records.

Space Of Variations в мережі:

https://www.facebook.com/SpaceOfVariations
https://www.instagram.com/spaceofvariations_band

Фото обкладинки – надали виконавці