Cepasa випустив новий альбом

Київський електронний проект представив слухачам четвертий повноформатний студійний альбом "Dark Beauty". Автор проекту Павло Ленченко переконує, що це найбільш серйозний запис, над яким він коли-небудь працював.

Cepasa зазначає, що у роботі над новими композиціями намагався бути чесним із самим собою і не вигадував ніяких образів. "Темний настрій і краса мелодій", – лаконічно пояснює концепцію альбому сам артист.

"На "DarkBeauty" Павло продовжує досліджувати нові території актуальної електронної музики. До його фірмового монументально-неспішного звучання цього разу додалися деякі зовсім нові рішення. "How Alone Are You" і "Shadows" побудовані на гітарних партіях студійного соратника Cepasa – Олександра Давиденка. У "Rain" продюсер виявляє в собі схильність до мінімалістичного техно, а в "ENTP" – до ламаних ритмів. "WhereAreYou" – прикрашений оркестровими партіями, мрійливий чіллстеп. А фінальна композиція "Unreal" – кінематографічний тріп-хоп", - йдеться у прес-релізі.

Над мастерингом альбому працював відомий український музикант Vakula. А реліз випустив власний лейбл артиста Cepasa Music.

Нагадаємо, недавно Cepasa випустив кліп на трек "Waves" з нового альбому

Cepasa – автор трьох альбомів: "Doing Right" (2012), "Nove" (2014 року) і "Noises" (2016). У 2017 році отримав премію Yuna в номінації "Нове дихання".

Cepasa у соцмережах:

https://soundcloud.com/cepasa
https://www.facebook.com/cepasaofficial
https://twitter.com/cepasaofficial
https://www.instagram.com/cepasa