Cepasa випустив кліп на підтримку нового альбому

Нещодавно київський електронний проект презентував кліп на пісню "Waves". Це перший сингл з майбутнього альбому "Dark Beauty", реліз якого запланований на 5 листопада.

“Мені дуже подобається наш союз з Настею, кожна наша робота - це завжди багато суперечок і компромісів, але саме так народжується щось реально справжнє. Третє відео Waves для нас - це ще одна серія серіалу, що захоплює. Цього разу Настя вигадала дуже психічний кліп, напевно, тому, що і сам альбом вийшов таким. Мені це відео нагадує наші поїздки на KaZантіп, коли в одній машині їдуть зовсім різні й часто дуже незвичайні люди. За інших обставин вони б ніколи не перетнулися, але, завдяки загальній хвилі, стали один одному ближче за всіх у світі", - коментує роботу Павло Ленченко, автор проекту Cepasa. 

Режисеркою кліпу "Waves" стала  Настя Мілевська, яка раніше працювала над попередніми кліпами Cepasa "Always Beautiful" та "Better With You".

"Для мене це своєрідний нео-нуар з творчою нотою у фіналі, але це вже другорядне. Головне - це музика Cepasa, якою я її відчула у новому альбомі. На мій погляд, цей альбом, як і сам кліп, екзистенційний, міфологічний та ще й трохи зухвалий. У цьому музичному відео живуть фактурні персонажі, і всі вони перебувають у дорозі. При цьому шлях у кожного свій, як і у нас усіх. Відео вийшло у масштабі життя - взаємодія, попутники, зустрічі, дороги. І все під музику Cepasa", - розповідає Настя. 

Нагадаємо, що у 2017 році Cepasa отримав премію Yuna-2017 у номінації "Нове Дихання".

Cepasa у соцмережах:

https://soundcloud.com/cepasa
https://www.facebook.com/cepasaofficial/
https://twitter.com/cepasaofficial
https://www.instagram.com/cepasa/