Crucify Me Gently повертаються до активної діяльності

Ужгородський гурт після досить тривалого мовчання поділився своїми останніми планами та напрацюваннями. 

За словами музикантів, після виходу альбому "Circles" вони зробили коротку паузу, щоб упорядкувати особисте життя, адже цей реліз, над яким гурт працював понад 2 роки, забрав чимало сил та енергії.

"Майже через рік після того, як ми вирішили усі особисті проблеми та відновили емоційні ресурси, було сформовано новий лайн-ап (знайшли ударника та басиста) та розпочалася підготовка до європейського туру. У той час наш барабанщик перебував у одному із відомих американських death metal колективів і активно гастролював, але для нашого туру теж було багато місця. Під час бронювання туру на фінальному етапі нашого ударника запросили до австрійської black metal команди Belphegor, після чого стало ясно, що нам треба шукати заміну - оскільки графік там був надто напруженим. Ми знайшли заміну - це дуже талановитий барабанщик з України, чию персону ми оголосимо, коли настане час", - розповідають музиканти. 

У сенсі колишнього ударника, мова йде про Євгена Рябченка, який у різний час був чи ще є учасником колективів The Symbioz, Gaz-66 Intrusion, Displease, Castrum, Afgrund, а на початку цього року він став постійним учасником відомого австрійського блек-метал гурту Belphegor.

Зараз же ростер гурту сформований, і  Crucify Me Gently готові робити концерти як в Україні, так і в Європі. Вони вже працюють над двотижневим туром в ЄС, який відбудеться на початку весни 2019 року.

"Окрім того, увесь цей час ми не переставали працювати над новим матеріалом. Цей процес не найшвидший, але дуже продуктивний. Ми працюємо над наступним повноформатним альбомом, третина якого вже знаходиться у демо-версії. Сьогодні важко говорити про дату випуску - це, швидше за все, станеться десь восени 2019 року.

З основних нюансів нового альбому можна сказати, що ідеологічна концепція буде цілісною, філософською і глибшою, ніж раніше, а звучання перейде у суміш post-black з death/doom металом. Тим не менш, емоційний меседж буде найвищим пріоритетом", - додає гурт. 

Гурт Crucify Me Gently виник в Ужгороді у 2012 році. Хлопці пишуть музику у жанрі Blackened Deathcore / Sad Aggressive  та вже встигли випустити декілька релізів. 

Почитати рецензію на їх останній повноформатний альбом "Circles" (2016) можна за цим посиланням.

Crucify Me Gently у соцмережах: 

ВК: vk.com/crucifymegently
Facebook: facebook.com/crucifymegently
Youtube: youtube.com/user/crucifymegently
Instagram: instagram.com/crucifymegentlyband/
Bandcamp: crucifymegently.bandcamp.com/
Soundcloud: soundcloud.com/crucifymegently