Sinoptik збираються у масштабний європейський тур

Увесь жовтень український гурт проведе у масштабному та інтенсивному турі Stoner Extravaganza European Tour 2018 спільно з румунською командою  RoadkillSoda.

"Октябрь станет началом нашего осеннего тура с нашими стоунер-друзьями Roadkillsoda из Румынии. Эта поездка будет смесью чистой энергии, безумия и, конечно же, музыки!", - обіцяють музиканти. 

У рамках туру, який розпочнеться 3 жовтня вони відвідають Румунію, Угорщину, Польщу, Італію, Австрію та ряд інших європейських країн. Завітають гурти і до України. Так побачити Sinoptik та RoadKillSoda можна буде у наступних містах:

  • 3 жовтня - Київ
  • 4 жовтня - Одеса

Окрім того 27 жовтня Sinoptik виступатимуть у Луцьку, а 28 вересня їх можна буде побачити на сцені харківського фестивалю Cxid OPERA Просто Неба. 

Нагадаємо, цієї весни Sinoptik випустили новий альбом "Fields On Fire". Почитати рецензію на нього можна за цим посиланням.

Sinoptik - український гурт, що грає у стилях психоделічний рок, стоунер-рок, альтернативний рок; створений 2012 року в місті Донецьк. Гурт записав 4 студійні альбоми. У 2016 році музиканти отримали титул найкращий новий рок-гурт світу, здобувши перемогу на Global Battle Of The Bands. 

Почитати рецензію на "Sinoptik - Interplanet Overdrive (2016)" можна за цим посиланням.

Sinoptik у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/SinoptikBand
VK: https://vk.com/sinoptik_band
Instagram: https://www.instagram.com/sinoptikband
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAuzgYPjj_eVyggC5OklEfw
Bandcamp: https://thesinoptik.bandcamp.com