Elephant Opinions знімають фільм про свої 10 років на сцені

Історія створення і трансформації українського андеграундного гурту Elephant Opinions буде показана у документальному фільмі "Elephant Opinions - 10 Years On The Run"

Музиканти вирішили зняти фільм, щоб залишити згадку про себе не тільки у форматі концертів та записаних альбомів, тим паче, що гурту цьогоріч виповнюється цілих 10 років, не малий термін для українського андеграунду.

Створенням фільму займається невеличка тернопільська студія Vidomotion і майже вся робота лежить на них. Гурт же, у свою чергу, лише допомагає створювати документалку. У ній буде розказана історія Elephant Opinions, показані різні періоди їх існування, кадри з турів та концертів. У зйомках візьмуть участь теперішні та колишні учасники колективу, а також їх друзі. 

"Був дуже дощовий липень, місто затягнуло вже не перший день. Декілька друзів збиралися в одному місці, сиділи на сходах, ховаючись від дощу пили дешеве вино, слухали улюблені гурти. В цей час відбувався фестиваль Fluff у Чехії і більшість улюблених колективів брали там участь. Друзі подумали, круто було би бути зараз там, а ще краще було би створити групу, грати таку музику, як вони і колись можливо зіграти також на цьому фестивалі, грати концерти в різних містах, їздити в тури, записувати треки і знаходити друзів по всьому світу. Так народжувалася мрія, яка поступово почала здійснюватися", - йдеться на сторінці фільму.

Завершитися робота над "Elephant Opinions - 10 Years On The Run" попередньо повинна ще у цьому році, однак точної дати поки немає. Слідкувати за ходом робіт можна на окремій сторінці гурту у Фейсбуці.

Elephant Opinions - одні із ветеранів українського скрімо та батьки–засновники dark screamo стилю, зібралися разом у 2008 році в Тернополі. Дискографія гурту нараховує два LP та декілька сплітів. Серед поціновувачів жанру відомі темним звучанням та глибокою лірикою. 

Elephant Opinions у соцмережах:

https://www.facebook.com/elephantopinions/
https://www.instagram.com/elephantopinions/
https://elephantopinions.bandcamp.com/