ProtoU за тиждень випустить новий альбом

Київська виконавиця, яка працює у жанрах drone/dark ambient, зовсім скоро презентує читачам свій новий повноформатний альбом "Echoes of the Future". Реліз вийде 28 серпня на лейблі Cryo Chamber.
Як йдеться в описі релізу, Саша Пузан, а саме вона є творчинею  проекту, продовжує досліджувати теми з її колабораційного альбому "Earth Songs" (2015). У альбомі "Khmaoch"(2016) Саша досліджувала коріння цивілізації, а у "The Edge of Architecture" (2018) намагалася зазирнути у майбутнє сучасної епохи.  "Echoes of the Future", у свою чергу, веде слухача до фінальних кроків, після яких той покине Землю. Глибокий space ambient альбом запрошує взяти участь у відкритті космічних аномалій та покинутих космічних станцій у пошуках нового дому.

Кілька треків з альбому уже можна послухати на Бендкемпі Cryo Chamber. 

За написання, виконання та продюсування треків відповідала сама Саша Пузан, а мастеринг альбому й обкладинку для нього створив Simon Heath.

Проект ProtoU представляє Саша Пузан, яка добре грає на скрипці та уміє співати у хорі. Однак, попри класичну базу, дівчина швидко почала експериментувати з електронною музикою, зокрема у жанрах drum n bass, ambient, electronic. Поступово, однак, Саша зацікавилася dark ambient і стала більше займатися саме цим жанром. 

ProtoU у соцмережах:

https://soundcloud.com/protou
https://twitter.com/protou_drone
https://vk.com/sashacats
https://www.facebook.com/protoudrone/