Гурт Motanka посів друге місце у світовому фіналі W:O:A Metal Battle

Луцький метал-гурт Motanka на Національному Фіналі міжнародного музичного конкурсу W:O:A Metal Battle став абсолютним переможцем i, в результаті, представляв Україну на Інтернаціональному Фіналі Wacken Open Air у Німеччині, де журі W:O:A відбирало п’ять найкращих команд, які були нагороджені матеріальними та грошовими призами.

Motanka у цьому змаганні отримала друге місце серед п’яти переможців. Поступилися наші співвітчизники тільки китайцям Die From Sorrow. Серед інших фіналістів також були гурти з Румунії, Данії та Швеції, які зайняли 3-тє, 4-те та 5-те місця, відповідно. Загалом же у фіналі W:O:A Metal Battle взяли участь гурти з 28 країн з усього світу, а інтернаціональне професійне журі складалося з 28 експертів з різних країн, які є "акулами" метал-музики (організатори, менеджери, музиканти).

"Після двох насичених конкурсних днів журі повинно було обрати 5 переможців! Час виступу для кожного гурту був обмежений до 20 хв, що зробило змагання ще складнішим, оскільки за 20 хв потрібно було "закохати" в свою музику, передати всю її унікальну атмосферу! Проте, MOTANKA прийняли виклик і зробили все можливе, щоб потрапити в число 5-ти переможців W:O:A Metal Battle", - розповідають музикати. 

Motanka  стали другими переможцями і отримали цінні призи від спонсорів W:O:A Metal Battle (Wacken Foundation, Paiste, Marshall, Mark Bass).

Motanka у соцмережах: 

https://www.facebook.com/motankaband
https://www.youtube.com/channel/UCngZgkmplUObMlkc1dOPXCQ
https://motanka.bandcamp.com
https://soundcloud.com/user-911855448
https://www.instagram.com/motankaband