O'Hamsters масштабно відзначать дев'яту річницю колективу

Київський celtic punk гурт планує на початку грудня провести великий концерт на честь дев'ятого дня народження колективу. 

"Після дворічної перерви O'Hamsters просто невимовно раді анонсувати святкування свого дев'ятого дня народження! Все буде в найкращих традиціях мегаугарних днюх Хом'яків: бронебійний лайн-ап, шалений мошпіт і танці, найкращі хіти від іменинників і тони алкоголю! Хіба щось ще вам потрібно? :)

Оголошувати тих, хто привітає нас у цей день, ми почнемо вже скоро, а поки що записуйте у свій календар зеленим маркером: 1 грудня, 19:00, Арт-Клуб "Тёплый Ламповый" на Глибочицькій, 72. Чекайте подальших новин", - розповідають музиканти.  

Нагадаємо, у березні ми публікували веселе інтерв'ю з O'Hamsters.

Гурт O'Hamsters виник у 2009 році і відтоді уміло поєднує в своїй творчості декілька стилів, як-то celtic punk та irish folk-punk. На їх рахунку чимало релізів, зокрема два повноформатні альбоми, два EP та декілька синглів. Гурт за час своєї активності об'їздив Україну від Львова до Луганська, й від Житомира до Одеси, а також побував у Білорусі та Росії. Загалом же на рахунку O'Hamsters понад 100 виступів.

Почитати рецензію на O'Hamsters - Где бы мы ни бывали (LP 2017) можна за цим посиланням.

O'Hamsters у мережі:

Facebook: https://facebook.com/ohamsters
Youtube: https://youtube.com/user/OHamstersband
Soundcloud: https://soundcloud.com/o-hamsters
Bandcamp: https://ohamsters.bandcamp.com/
Intagram: https://instagram.com/ohamsters/
LastFM: https://last.fm/music/O'Hamsters