Третій альбом OwlCraft вийшов на касетах

Черкаський one man band проект та лейбл Surrogate Rec. представляють третій повноформат "Enigmatic Dissolution" на касетах.

"Сирий та атмосферний блек-метал в ідеальних пропорціях", - саме так описує творчість проекту лейбл. Касети можна придбати на офіційних сторінках Surrogate Rec. або у самого проекту по 70 гривень. 

Окрім активної студійної роботи проект вів активну концертну діяльність, що робить його дещо особливим у рамках української блек-метал сцени. Почути OwlCraft можна буде у Києві 4 травня на Spring Solitude Evening, однак, за словами творця Owlcraft Олександра Берегового, це буде останній живий виступ проекту. Надалі він діятиме виключно у студійному форматі. 

OwlCraft - це сайд проект черкаського музиканта Олександра Берегового, одного з учасників стонер-дум гурту CELOPHYS. На рахунку проекту вже декілька альбомів, EP та сплітів.

Почитати рецензію на "OwlCraft – ...the Journey of the Owl" (2015) можна за цим посиланням. У 2016 році OwlCraft впустив новий альбом - "Hinansho". Рецензію на нього можна почитати тут.

Варто також додати, що окрім OwlCraft Олександр Береговий ще має сладж-проект Ningen-girai та індастріал-проект Filthy Rich Preacher.

OwlCraft у соцмережах:

ВК: https://vk.com/blackenedowl
Bandcamp: https://owlcraftmusic.bandcamp.com/
Facebook: https://www.facebook.com/owlkvlt

Surrogate Rec. у соцмережах:

https://surrogaterec.bandcamp.com
https://facebook.com/surrogaterec
https://instagram.com/surrogate.rec