Лейбл Robustfellow запустив попередній продаж нового альбому Soom

Лейбл Robustfellow Prods. офіційно почав попередній продаж анонсованого раніше лонгплею "Джєбарс" харківського гурту Soom. На Бендкемпі гурту уже доступні диски, футболки, кепки і навіть еко-торби з символікою гурту. Окрім того можна придбати цифрову версію релізу, попередньо оцінивши трек "Коляска" із нього. 

До релізу альбому також долучилися наступні лейбли:  Addicted Label, Voron NEST та KVLT OV Ї. Нагадаємо, що офіційно  "Джєбарс"  вийде 20 квітня, а вже за тиждень його можна буде послухати у Києві на першому Robust Evening.

"Важкі концептуальні хвилі, що їх створює повільний видих слобожанського велета Soom, розповсюджуються у просторі, занурюючи слухача у атмосферу блідого боку Слобідської України. Разом з інтро, з глибин підсвідомості почнуть довго і болюче виринати потворні Створіння Сортировської Пустки, повідомляючи слухачеві, що далі на них чекає своєрідний епос, створений на основі сюрреалізму буденності.

Від першого до останнього треку, альбом “Джєбарс” розказує моторошну казку про дивного парубка, який шукав свою мрію – загадкове джерело містичної сили. Зберігаючи традиції першого альбому, Soom створює концептуальну історію, моторошнішу у спокенвордах, хаотичнішу і глибшу у музиці, поєднуючи разом дум із темним боком рейву та слобожанського фолку. Результат цієї суміші непередбачуваний, тож будьте впевнені, що готові до занурення", - попереджає лейбл Robustfellow.

Гурт Soom виник у Харкові в 2013 році.. Постав гурт на згарищі проектів, що лежали у витоків харківської стонер/сладж сцени ще з 2010-го року, як-то Smoke Grass From Jewish Ass, SRAM і Fumantia Mauris. Перетерпівши багато змін у свідомості, у 2016-му році був сформований золотий склад: Amorth – ударні, Tomrer – бас, Kova – гітара/вокал. За період з 2013 по 2017 рік Soom записали три спліти з Pressor, Diazepam, Ил та Вѣна, один ЕР "Жах і Огида", один повноформатний альбом "Ніч на полонині", а також тричі потрапили на збірку Electric Funeral Cafe від RobustFellow.

За наступними посиланнями можна почитати рецензії на "Soom - Ніч на Полонині" (2014) та спліт "ВѢНА feat. SOOM" (2017)

Soom у соцмережах:

Bandcampsoom.bandcamp.com
VKvk.com/soomdoom 
Facebookfacebook.com/soomdoom
Youtubeyoutube.com/channel/UCpNXXOqRpIYIUwTToqlY7lw