Wasted Heroes зняли кліп на основі прислів'я

Харківська команда представила кліп на трек "We Are All Just Passing Through", за основу якого було взяте одне з прислів'їв австралійських аборигенів.

"Основна ідея полягає в тому, що проживаючи своє життя, ми не просто проходимо повз, а, так чи інакше, залишаємо свій слід, - коментує реліз лідер гурту Ігор Круглик. - Ви можете сказати, що це ще одна пісня про життя, але ми вклали в неї щось більше. Всі ми проходимо наш шлях - від перших кроків до усвідомлених вчинків, і як би ми не старалися, нам не уникнути чорних і білих смуг, часів повного відчаю і левітуючого натхнення", - розповіли музиканти. 

Wasted Heroes вірять: в якому б стані не перебувала людина, вона повинна пам'ятати, що вона не сама, і завжди є люди, які підтримують її і готові простягнути руку допомоги, навіть якщо часом здається, що це не так. Моменти любові і ненависті, молодості і старості, відчаю і натхнення - це і є життя, яке варто пройти і ні про що не шкодувати.

Над створення кліпу працювали CFilms Production. Для продакшну це вже на перший досвід співпраці з гуртом - кілька місяців тому спільними зусиллями був випущений кліп Wasted Heroes "Stay On Your Line" про рух вперед і високу стійкість до ударів долі.

Wasted Heroes - харківський metalcore / melodic hardcore гурт, який почав музичний шлях в 2009 році. У творчому архіві команди 2 студійні альбоми, 3 кліпи, ряд EP і синглів, два європейських тури.

Wasted Heroes у соцмережах:

https://www.facebook.com/wastedheroesmetal/
http://wastedheroes.org.ua/
http://youtube.com/wastedheroestv
http://vk.com/wastedheroesclub
https://soundcloud.com/wastedheroesmetal