Лейбл Cardiowave шукає музикантів

Український музичний лейбл повідомив, що шукає людей для студійної роботи та концертів. 

"Музыкальный лейбл Cardiowave приглашает к сотрудничеству музыкантов-инструменталистов для студийной работы и концертной деятельности. Связь - mail@cardiowave.net", - йдеться у повідомленні лейблу. 

Cardiowave — український незалежний музичний лейбл, який виник ще у 2005 році. Метою лейблу стала підтримка талановитих незалежних музикантів, організація концертів та фестивалів, випуск музичних альбомів. Спільнота музикантів, близьких до лейблу, сформувалося в Одесі навколо радіопередачі Атмосфера, яка з 1996 року виходить на Просто Радіо. Творці передачі Дмитро Вєков (автор та ведучий) та Сергій Ломановський (звукорежисер) стояли біля витоків лейблу. 

Лейбл займається записом та видавництвом музичних творів, альбомів, проведенням концертів, вечорів, зустрічей, фестивалів, видавництвом літературних та інших творів (фото, графіка, живопис), що ідейно є пов'язаними з Cardiowave як музичним жанром.Наразі з лейблом Cardiowave співпрацюють десятки музикантів з України, Росії та інших країн, що грають у різних музичних стилях (рок, електроніка, фолк тощо). Найвідоміші з них: Flëur, Amurekimuri, Оля і Монстр, Легендарні Пластилінові Ноги, М.Р.Ф., The Клюквінs, Verba, Білка і Стрілка, Кто-то Падает, Георгій Матвіїв, Володимир Нессі.

Нагадаємо, раніше пошук музикантів оголосив інший український лейбл Vidlik.

Лейбл у мережі:

http://cardiowave.net/