Українські гурти виступлять на фестивалі Kilkim Žaibu

Великий балтійський фестиваль екстремальної музики анонсував у лайн-апі на 2018 рік одразу кількох українських учасників. 

Так, на Kilkim Žaibu в кінці червня можна буде почути гурти White Ward (Post Black Metal) та Kzohh (Black Metal Ritual). Вони виступатимуть у компанії Myrkur (Данія, Black Metal), Mortis (Норвегія, Ambient Darkwave), I Am Morbid (США, Death Metal), Thyrfing (Швеція, Viking Black Metal), SAOR (Шотландія, Atmospheric Folk Black Metal), 
Apocalypse Orchestra (Швеція, Medieval Folk Doom Metal), Mentor (Польща, Black Thrash Punk Metal), HAVUKRUUNU (Фінляндія, Pagan Black Metal) та The Aeon (Фінляндія, Psychedelic Folk). Лайн-ап буде поповнюватися у майбутньому. 

Kilkim Žaibu проходитиме 28-30 червня у литовському містечку Варняй. Наразі квиток коштує 38 євро на три дні фестивалю. 

Kilkim Žaibu- екстремальний музичний фестиваль у Балтійському регіоні Європи. Він проводиться щорічно з 1999 року. Фестиваль відрізняється від інших великих метал фестивалів тим, що включає шоу з естетичними метал-виконавцями, такими як середньовічні народні гурти та військово-історичні клуби реконструкції.

З 2010 року фестиваль проходить на прекрасному узбережжі озера Лукстас у місті Варняй, Литва. До цього це відбувалося на "Plūgo broliai" в Joniškis, Литва.

Основні елементи фестивалю: вогонь і вогнища, плетіння вінків та розвиток стародавніх традицій. Фестиваль відвідають від 2 до 3 тисяч людей з усього світу. Серед гуртів, які виступили на фестивалях Kilkim Žaibu, колективи з Австралії, Норвегії, Угорщини, Чехії, Румунії, України, Росії, Швеції, Фінляндії, Німеччини та сусідніх країн.

Kilkim Žaibu у соцмережах:

https://facebook.com/kilkimzaibu/
https://www.kilkimzaibu.com