Palmo X представить у Львові дебютний альбом

Українська виконавиця 17 лютого зіграє у клубі FESTrepublic свій дебютний альбом  "Among The City Wolves".

Palmo X, вона ж Ксенія Нема - львівська саунд продюсерка і вокалістка. За цей час встигла пограти у кількох групах і спробувати себе в різних жанрах: починаючи від екстремальних технік вокалу до поп музики. Після всіх експериментів, у 2016 році вона прийшла до електронного поп звучання.

Після останнього концерту дівчина вирішила зробити повноформатник. Робота над дебютним альбомом тривала майже рік. Зараз же можна послухати сингл "Unchained" з нього що вийшов минулого тижня, а також новий трек "Monday", який виконавиця презентувала учора. Сам альбом можна буде почути вже зовсім скоро. 

Компанію музикантці складе Latenot -  проект саунд продюсера Alexey Konovalenko зі сходу України який наразі базується в Києві. Останній запальний танцювальний Live Set Lатеnot'a можна було побачити на вечiрцi з Мujuice і Kulakostas на Atlas Weekend 2017. Сховавшись від сторонніх поглядів на кілька років, переключив увагу на інший сайд проект, який знайшов визнання закордоном, проте зараз Latenot накопичив багато анрелізів і бі сайдів. Всі вони прямо чи опосередковано перетинаються в звучанні з попередніми релізами Dimlybright EP (Igloo Rec), Detached Observer (KFR Rec), JYAM (Bad Life Rec), але відрізняються більш відточеним продакшеном. Мелодійна і ритмічна електроніка під впливом UК сцени — це тільки вишенька торту яка на вас очікує на вечірці.

Добивати вас після презентації альбому буде Miya Zheplinska своїми денс треками і тропічними вайбами. 

Palmo X у соцмережах:

https://vk.com/palmox
https://www.facebook.com/palmoxmusic/
https://www.instagram.com/palmo_x/
https://twitter.com/PalmoXmusic
https://palmox.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/palmo_x