UPark Festival везе в Україну Massive Attack та Gorillaz

Літо, музика, щасливі люди. Це інгредієнти коктейлю – назва якого UPark Festival 2018. Фестиваль пройде 25 липня в самому центрі літнього Києва – під Аркою дружби народів.

Гості UPark Festival стануть свідками незабутнього шоу, яке об'єднує віртуальний світ Gorillaz і реальних артистів у неймовірних інсталяціях, з використанням фантастичних світло-візуальних технологій.

Завдяки UPark Festival, фанати почують наживо хіти, які завоювали любов публіки: Feel Good Inc., Clint Eastwood, Stylo, Rock The House, а також новий альбом "Humanz", платівку, у роботі над якою доклали зусиль: Benjamin Clementine, Grace Jones, Rag'n ' Bone, Zebra Katz і ін.

На цьому сюрпризи від UPark Festival не закінчуються. Це — Massive Attack, хедлайнери другого дня. Вперше про них заговорили в Бристолі в 1988 році. Вони подарували світу унікальну музичну суміш з джазу, хіп-хопу, року, реггі та соулу і завоювали серця мільйонів. А їхнє шоу — це завжди неймовірна музика та унікальні візуальні ефекти. 

Окрім того, на одній сцені із зірками виступить ряд зарубіжних та українських артистів, імена яких будуть оголошені незабаром.

Квитки на другий день фестивалю, 26 липня, в продажу вже з цієї п'ятниці — 26 січня. 

Подія у соцмережах:

http://www.uparkfestival.com/
https://www.facebook.com/uparkfestival/