Somali Yacht Club презентують у Львові новий альбом

Львівське тріо Somali Yacht Club вже отримало визнання на європейській сцені стонер-року зі своїм релізом "The Sun". У січні 2018 року хлопці видали новий альбом "The Sea", який вже має безліч позитивних відгуків у міжнародних медіа.

24 березня гурт запрошує нас всіх на концерт-презентацію у рідному місті, подія відбудеться у клубі на FESTrepublic. Перед шоу сомалійців зіграють кияни Straytones.

Oleksandr Proletarskyi про альбом: 

"Чтобы альбом проникал и рассасывался его надо слушать много. Упорно много, раз за разом где-то на подсознательном уровне вспоминая следующий, заученный ранее прием. В тексте Blood Leaves a Trail есть строчка — ripping flesh and sucking blood. Возможно, что физиологически все так и есть, только все будет медленно. Не буквально, но где-то рядом. Так в Hydrophobia проявляется четкая граница между надуманным сном и предстающей звуковой реальностью. Между одной, заспанной, меланхоличной и хрупкой, и второй, решительной, напористой и устремленной, частью одного фрагмента. А в 84 days все продолжается по-новому."

Також ви можете почитати рецензію на Somali Yacht Club - The Sea (2018) на нашому сайті. Придбати реліз можна за цим посиланням. 

Квитки на подію надійдуть у продаж незабаром. 

Somali Yacht Club - це psychedelic/stoner rock тріо зі Львова. Сформований у 2010 році в якості джемової команди, гурт швидко трансформувався з сайд-проекту в головний для своїх учасників. У серпні 2011 вони самотужки випустили ЕР з чотирьох пісень під назвою "Sandsongs", а у 2013 році вийшов сингл "Desert Walls". У повноформатному альбомі “The Sun” (RBF 004, Robustfellow Prods.) вони змінили напрямок з прямолінійного в абстрактніший і прогресивніший бік. Гурт змішує stoner, blues, dub, shoegazing, psychedelic rock і post rock, красиво загортаючи це все в фуз, даруючи слухачеві різноманіття емоцій і станів у справді продуманий і атмосферний спосіб.  

Почитати рецензію на Somali Yacht Club - The Sun (2014) можна за цим посиланням. 

Somali Yacht Club  у соцмережах: 

https://www.facebook.com/Somaliyachtclub/
http://somaliyachtclub.bandcamp.com