The Jossers тизерять новий реліз або розпадаються

Хлопці виклали неоднозначне відео "2011 – 2017" на трек "The Outrolude" з натяком на розпад колективу. Або щось інше.

Вчора The Jossers виклали у мережу відео "2011 – 2017", яке є нарізкою кадрів життя колективу впродовж свого існування. У відео на пісню "The Outrolude" фігурує назва гурту та роки діяльності до теперішнього часу, однак поки достеменно не зрозуміло, що це означає – гурт або припиняє існування, або тизерить свій наступний реліз.

У кінці ролику The Jossers на мить з'являються у нових образах, також у центрі екрану крутиться значок оновлення чи перезавантаження.

Крім того, майже два місяці тому The Jossers виклали у інстаграм відео наступного змісту. "9 лютого 2017 року, 11:05. Ми починаємо записувати наш новий реліз. Це буде міні-альбом". Вірогідно "2011 – 2017" – це не більше, ніж провокація. Гурт поки ніяк не коментує викладене відео.

До загального пазлу слід додати те, що у вересні цього року The Jossers виклали лайв-альбом "Unsupported Bravery of Local Gigs", який вони ознаменували "прощанням із дебютним альбомом". Також у викладеному відео використаний трек "Outrolude" – (вихід, кода).

Що це все означає, вочевидь, стане відомо зовсім скоро.

Тріо The Jossers – гурт з індустріального Калуша Івано-Франківської області. У дискографії The Jossers міні-альбом "T-Shit" EP (2014), лайв-збірник "Sprookjesteam" bootleg (2014), повноформатний альбом "Unsupported Bravery of Local Kids" (2016) та лайв-альбом "Unsupported Bravery of Local Gigs" (2017).

The Jossers у соцмережах:

https://vk.com/thejossers
https://www.facebook.com/TheJossers
https://www.youtube.com/c/TheJossers
https://soundcloud.com/thejossers
https://thejossersmusic.bandcamp.com/releases
https://www.instagram.com/thejossers
https://twitter.com/thejossers