"Vin de Mia Trix" випустили новий альбом

В останній день весни иївський гурт офіційно випусктив анонсований раніше альбом о "Palimpsests".
"Це - підсумок тривалої та кропіткої праці: написання та запис цього матеріалу зайняли майже шість років. Проте ми впевнені, що результат вартий усіх зусиль і часу, що ми вклали у цей альбом. Сподіваємось, ви розділите нашу думку, прослухавши його: якщо він зачепить вас хоча б на секунду, значить, наша робота не була марною.
 
PALIMPSESTS - це альбом про архетипи: сюжети та образи, що живуть в нашій колективній підсвідомості; персонажі, що постають у культурі та релігіях різних народів - від індуїзму і давньогрецьких міфів до християнства. Вочевидь, ці історії мали величезний вплив на формування суспільств та цивілізацій. Вони відомі й дотепер, і в нашому альбомі ми намагаємось переказати їх ще раз, продовжуючи вічний цикл", - розповіли музиканти. 
Загалом реліз містить чотири треки загальною тривалістю понад 90 хвилин. Частину з них уже можна було почути раніше. Зведенням і мастерингом треків займалася австралійська студія The Cave Studio.
 
Нагадаємо, "Palimpsests" - це подвійний альбом тривалістю понад 90 хвилин. Він вийшов у форматі 2 CD Digipak на лейблах Hypnotic Dirge Records (Канада) та Cimmerian Shade Recordings (США). Диски можна придбати за 10 євро. 
 
"Vin de Mia Trix" - київський гурт, що поєднує в своїй творчості різні напрями doom metal, а також елементи багатьох інших жанрів. Заснований у 2007 році, нинішній склад сформований в 2009-му. На рахунку групи - демо, ЕР і повноформатний альбом. Музиканти не ставлять перед собою чітких стилістичних обмежень, вважаючи за краще експериментувати з важкістю, похмурістю, мелодійністю і атмосферністю звучання.
 
Почитати рецензію на альбом Vin De Mia Trix - Once Hidden From Sight (2013) можна тут. 
 
"Vin de Mia Trix" у соцмережах: