"Endless Melancholy" готує новий альбом

Київському проекту "Endless Melancholy" найближчим часом виповниться 5 років. На честь цієї дати музикант запланував невеликий реліз, який вийде 14 листопада, рівно через 5 років після дати заснування  проекту. Йдеться про саундтрек для документального фільму "Острог: в тіні історії" - альбом "In The Shadow Of History".
 
"Цього року Острозькій академії виповнюється 440 років, і це чудова нагода розповісти про неї всій Україні. Ми, команда студентів академії, вирішили зняти документальний фільм про альма-матер. Зйомки фільму почались у січні 2016 року.  Ми побуваємо на розкопках і в підземеллях, побачимо старовинну архітектуру і сліди легендарних особистостей. Подивимось на малодосліджені сторінки минувшини і спробуємо дізнатись, в чому насправді унікальність Острога. Ми нарешті зрозуміємо його значення для України", - розповідають про кіно його автори. 
 
Сам же реліз міститиме дев'ять треків, два із яких уже можна послухати в мережі. Це пісні "City Theme" і "End Credits". 
 
Попередньо замовити реліз можна у самого музиканта чи на лейблі "Hidden Vibes". Онлайн версія альбому обійдеться покупцям у 4 долари, а лімітований диск коштує 10 доларів
 
"Endless Melancholy" - це музичний проект киянина Олексія Сакевича, який  створив його у листопаді 2011 року, аби виразити свою любов до інструментальної музики. З того часу проект встиг випустити дуже багато альбомів, синглів, EP, компіляцій тощо. У різний час релізи "Endless Melancholy" випускались на таких лейблах, як Preserved Sound, Twice Removed, Hidden Vibes і AZH Music Label.   
 
Почитати рецензію на "Endless Melancholy - Her Name In A Language Of Stars" (2015) можна тут. 
 
"Endless Melancholy"  у соцмережах: 
 
ВК: https://vk.com/emelancholy
Bandcamp: endlessmelancholy.bandcamp.com 
Soundcloud: soundcloud.com/emelancholy 
FB: www.facebook.com/emelancholy